Impresszum

Regit GmbH
Heinkelstr. 1
93049 Regensburg

Cégjegyzékszám: HRB 13826

Nyilvántartó cégbíróság: Amtsgericht Regensburg

Ügyvezető: Christopher Thaus, Matthias Himmelstoß

legal(at)mautpilot.hu

Cégkivonat

Cégkivonat letöltése

Kapcsolat

kapcsolatfelvételi űrlap

Forgalmi adó

Közösségi adószám a forgalmi adóról szóló törvény 27. §-a szerint:

DE291528732

Vitarendezés

Az Európai Bizottság egy platformot biztosít az online vitarendezéshez (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr. Nem vagyunk hajlandók és nem vagyunk kötelesek részt venni fogyasztói egyeztető testület előtt zajló vitarendezési eljárásokban.

Tartalomra vonatkozó felelősség

A tartalomért felelős: Christopher Thaus, cím lásd fent

Szolgáltatóként a Telemédia törvény (TMG) 7. §. (1) bekezdése szerint az általános törvények értelmében felelősséggel tartozunk az ezeken az oldalakon megjelenő saját tartalmakért. A TMG törvény 8-10. §-sai szerint szolgáltatóként azonban nem vagyunk kötelesek a közvetített vagy tárolt külső információkat ellenőrizni vagy olyan körülmények után kutatni, amelyek törvényellenes tevékenységre utalnak.

Az információk eltávolítására vagy a használatának zárolására vonatkozó kötelezettségeket az általános törvények szerint ez nem érinti. Az erre vonatkozó felelősségvállalás azonban csak egy konkrét jogsértés tudomásunkra jutásának időpontjától lehetséges. Amennyiben ilyen jellegű jogsértések a tudomásunkra jutnak, ezen tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.

Linkekre vonatkozó felelősség

Ajánlatunk harmadik felek külső webhelyeire irányító linkeket tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért ezekre a külső tartalmakra nem tudunk felelősséget vállalni. A linkként megjelölt oldalak tartalmáért mindig az adott szolgáltató vagy üzemeltető a felelős. A linkként megjelölt oldalakat a linkek beillesztésekor megvizsgáltuk lehetséges jogsértésekre vonatkozóan. A linkek beillesztésekor jogellenes tartalmakat nem találtunk.

A linkként megjelölt oldalak tartalmának folyamatos ellenőrzése azonban nem várható el, ha nincs a jogsértésnek egy konkrét kiindulópontja. Amennyiben jogsértések a tudomásunkra jutnak, az ilyenfajta linkeket haladéktalanul eltávolítjuk.

Szerzői jog

Ezen az oldalon az oldal üzemeltetője által létrehozott tartalmak és művek a német szerzői jog hatálya alá esnek. A szerzői jog határain kívül eső sokszorosításhoz, feldolgozáshoz, terjesztéshez és értékesítéshez az adott szerző ill. készítő írásbeli hozzájárulása szükséges. Ezen oldalról történő letöltések és másolatok csak magáncélú használatra megengedettek, kereskedelmi célú használatra nem.

Amennyiben az ezen az oldalon megjelenő tartalmakat nem az üzemeltető készítette, harmadik fél szerzői jogát kell figyelembe venni. Harmadik fél által készített tartalmakat külön jelezzük. Amennyiben mégis tudomást szerez szerzői jog megsértéséről, kérjük, értesítsen bennünket. Amennyiben jogsértések a tudomásunkra jutnak, az ilyenfajta tartalmakat azonnal eltávolítjuk.